Zondag, ook in Japan - Reisverslag uit Sapporo, Japan van Han Griend - WaarBenJij.nu Zondag, ook in Japan - Reisverslag uit Sapporo, Japan van Han Griend - WaarBenJij.nu

Zondag, ook in Japan

Door: Hannah

Blijf op de hoogte en volg Han

15 Oktober 2017 | Japan, Sapporo

Ik wilde vandaag een rustig dagje doen, maar degene die mij kennen weten dat dat meestal niet lukt. Na het ontbijt had ik het plan om naar het bed te gaan en de rest van de dag alleen maar aan mijn haakwerk te weiden. Het ontbijt was druk bezet, weer waren die mensen van de verkiezingstoer er te vinden maar ook nog een andere vrienden groep. Het ontbijt was anders dan gisteren, de tofu was vervangen door een salade en de eieren waren nu ook anders. Heb gezien dat er ook Natto staat, dus morgen even laten zien dat deze buitenlander weet wat het is en het lekker vind.
Om een uur of twee was mijn voorraad materiaal op dus ik besloot dan toch maar even naar buiten te gaan. Het is koud, gisteren was het zo lekker buiten. Je zou vandaag wel handschoenen aan kunnen doen. Op het station stond een video te draaien met de trailer van de nieuwe Starwars film en in de vitrines kostuum van verschillende figuren. Jammer genoeg is mijn lieveling Yoda, er niet bij.

Op de terugweg een nieuwe Daiso gevonden, eentje zonder roltrappen. Mijn voorraad garen aangevuld. Anders kan ik s' avonds niets doen.
Kijken wat ik morgen ga doen er zijn nog enkele dingen die ik wil gaan zien in Sapporo, Zoals het oude stadhuis, mount Okura, met de skischans van 1972 en de Factory, Ben ik vorige keer in een klein gedeelte geweest. Dat is echt iets voor een regen dag. En mount Okura blijkt 40 minuten lopen van de dichtbij zijnde bushalte te liggen. Moet ik nog even over denken. Het ligt dus aan het weer.!!

• 15 Oktober 2017 - 15:39

Pietersh:

wow waar haal je de energie vandaan???!!

• 15 Oktober 2017 - 18:46

Pietersh:

net op tv tokio en de voorbereidingen voor de Spelen

Han

Deze al wat belegen dame gaat voor de vijfde keer in haar leven vliegen en weer naar Japan Ik hoop op bezoek te gaan bij oud collega Takeshi en zijn vrouw in Osaka en vrienden in Nagoya. En natuurlijk wil ik ook weer naar Kenta Murakami die woont in Eniwa-shi, op het Japanse eiland Hokkaido. Net als de vorige keer veel cultuur en natuur proeven en natuurlijk genieten zodat ik in Nederland dan weer verder kan sparen voor mijn volgende reis naar Japan.

Actief sinds 09 Sept. 2011