Eniwa waterval en stuwmeer
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Han
14 Oktober 2019 | Japan, Eniwa
We besluiten om nog naar het stuwmeer van Eniwa te gaan en natuurlijk naar de waterval. Omdat het vandaag een nationale feestdag is ( Sportdag ter herinnering van de spelen van Tokyo 1964) zien we veel mensen bij de watervallen. Het is ook een prachtige dag.
Terug naar de boerderij, ik aan het bakken van de laatste pannenkoeken en het maken van zuurkool met spek en worst, Kenta weer aan het werk.
En dat er een heleboel was blijven liggen blijkt wel uit het feit dat als ik om half 1 naar bed ga hij nog niet binnen is geweest voor het eten
15 Oktober 2019 - 16:56
Ada:
Gezellig met Kenta en nu weer terug op de boerderij, gelukkig geen slecht weer meer , daar waar je bent.
Klinkt goed allemaal, geniet er maar van. Tsja het rauwe ei vind ik nog niet eens het ergste, maar al dat vis en zeewier en rijst, rijst en nog eens rijst...………………... -
03 Januari 2020 - 13:52
Helen:
RIJST heerlijk en zeewier helaas in plastic bakjes hier...dat respect van de japanners mis ik hier...