Eniwa waterval en stuwmeer - Reisverslag uit Eniwa, Japan van Han Griend - WaarBenJij.nu Eniwa waterval en stuwmeer - Reisverslag uit Eniwa, Japan van Han Griend - WaarBenJij.nu

Eniwa waterval en stuwmeer

Door: Hannah

Blijf op de hoogte en volg Han

14 Oktober 2019 | Japan, Eniwa

We konden niet in de sauna dus dan maar alleen de hete baden. En omdat we om 10.00 moeten uitchecken sluiten we de kamer af en nemen onze koffers ( ik een kleintje en Kenta een tasje) en gaan ontbijten. Hierna gaan we voor we terug gaan naar de boerderij nog wat rondkijken. Vorige jaar is er in Atsuma een grote aardverschuiving geweest en daar hebben we de sporen van gevonden. Wat een natuur geweld.

We besluiten om nog naar het stuwmeer van Eniwa te gaan en natuurlijk naar de waterval. Omdat het vandaag een nationale feestdag is ( Sportdag ter herinnering van de spelen van Tokyo 1964) zien we veel mensen bij de watervallen. Het is ook een prachtige dag.

Terug naar de boerderij, ik aan het bakken van de laatste pannenkoeken en het maken van zuurkool met spek en worst, Kenta weer aan het werk.
En dat er een heleboel was blijven liggen blijkt wel uit het feit dat als ik om half 1 naar bed ga hij nog niet binnen is geweest voor het eten

• 15 Oktober 2019 - 16:56

Ada:

Gezellig met Kenta en nu weer terug op de boerderij, gelukkig geen slecht weer meer , daar waar je bent.
    Klinkt goed allemaal, geniet er maar van. Tsja het rauwe ei vind ik nog niet eens het ergste, maar al dat vis en zeewier en rijst, rijst en nog eens rijst...………………...

• 03 Januari 2020 - 13:52

Helen:

RIJST heerlijk en zeewier helaas in plastic bakjes hier...dat respect van de japanners mis ik hier...

Han

Deze al wat belegen dame gaat voor de vijfde keer in haar leven vliegen en weer naar Japan Ik hoop op bezoek te gaan bij oud collega Takeshi en zijn vrouw in Osaka en vrienden in Nagoya. En natuurlijk wil ik ook weer naar Kenta Murakami die woont in Eniwa-shi, op het Japanse eiland Hokkaido. Net als de vorige keer veel cultuur en natuur proeven en natuurlijk genieten zodat ik in Nederland dan weer verder kan sparen voor mijn volgende reis naar Japan.

Actief sinds 09 Sept. 2011