Atsuma
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Han
12 Oktober 2019 | Japan, Eniwa
De trein genomen van 8.35 en was om 9.00 op het station van Eniwa. Dat ging dus lekker soepel maar nu moest ik beslissen : lopen of met de taxi. Kenta had gevraagd of ik om 12 uur klaar wilde staan voor het vertrek naar Atsuma. Daar ik nog mijn koffer moet verwisselen heb ik besloten om met de taxi te gaan. En gezellige chauffeur, kreeg een hele toer over wat er allemaal nog in Eniwa te doen was, behalve de boerderij. Kreeg te horen dat ik goed Japans sprak. Had alleen gezegd dat ik naar de boerderij wilde.
Eindelijk om 10 voor 3 is Kenta klaar met het werk en kunnen we vertrekken naar Yamato om mijn koffer naar Hikone te sturen. Dan Benzine kopen en dan naar Atsume. Dat is ongeveer 45 minuten rijden en het is al donker als we bij de Onsen aan komen. Het is een soort Spa resort met eigen restaurant. We gaan eerst eten en je gelooft het niet Kenta had deze keer genoeg aan 1 1/2 portie. Naar de kamer en dan naar de Onsen voor het slapen gaan.
03 Januari 2020 - 13:44
Helen:
het zal een uitlaat zijn maar deed mij ae bevroren medusa slachtoffer denken op de foto
heerlijk te horen dat jullie samen 'childen'