Weer thuis
Door: Han
Blijf op de hoogte en volg Han
21 April 2025 | Japan, Eniwa
De terug vlucht was vreselijk lang en hevig. Heel veel pijn en natuurlijk niet kunnen slapen. Geprobeerd vlinders te haken wat dus niet ging doordat het donder was en geprobeerd dat tetris te spelen was ook niet erg goed ging i.v.m. mijn ogen. Van de bemanning een kaart en een kadootje gekregen omdat ik ze de vlinder had gegeven. En een diploma omdat we over de Noordpool hadden gevlogen.
De vlucht naar Amsterdam, heel erg vol, was net zo erg. Waarschijnlijk Had ik niet genoeg tijd om bij te komen. Denk dat het komt door een soort van airco in het vliegtuig en het geluid wat deze maakt. Ik krijg er een soort van paniek aanval krijg van krijg waardoor ik de pijn niet meer kan onderdrukken.
Op Schiphol mocht ik niet met de kar naar het station, maar de dame van de beveiliging hielp me nadat de man van de NS zei dat ik dat zelf maar uit moest zoeken. Lieve mensen hielpen me in en uit de trein. Met veel moeite, Kenta waarom heb je niet gezegd dat de koffers zo zwaar waren, naar een taxi gekomen. En toen naar Stompwijk.
Sleutel kon in het sleutelgat, en brak niet af. Vreemd om weer thuis te zijn.