Het aftellen is begonnen
Door: Han
Blijf op de hoogte en volg Han
09 Maart 2025 | Nederland, Stompwijk
Het aftellen is begonnen, en niet alles gaat even makkelijk deze keer. Tot op Heden heb ik geen assistentie bij het instappen en overstappen via Finnair. Maar een aardige jongen van de dienst airportcaddy (Danny) heeft dit probleem voor mij opgelost. (dat hoop ik althans) Problemen met mijn benen, op gelost door de Fysio, loop nu met een kruk. En dan natuurlijk de medicijnen !!!!! Deze zijn niet opgelost, de opium verklaring is verkeerd ingevuld door de huisarts en Justus van de Zuiderapotheek heet geprobeerd het op te lossen maar helaas. Kiezen tussen ze niet meenemen of in Japan in het gevang komen door overtreding van de opium wet. Ik weet wat ik kies ...... Gelukkig is de vrouw van Takeshi apothekersassistent dus ik kan vragen of zij nog iets voor mij kan regelen aan pijnstillende middelen .
Voor de rest gaat het best, ik hoop dat ik alles in de koffers krijg. Heb natuurlijk weer half het "Geertje" in mijn koffers. Volgend bericht zal ik verzenden vanuit Osaka, waarschijnlijk donderdag of vrijdag. . Beste mensen tot dan.
09 Maart 2025 - 22:20
Willeke Van Rijn:
Heel veel plezier Hannah. Wanneer ga je weg?
10 Maart 2025 - 21:22
Han Van De Griend:
Woensdag morgen om half zeven